February 22, 2021


Ninchatin videovastaanotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun esimerkiksi ilmeiden tulkinta on erityisen tärkeää. Videovastaanotto muistuttaa digitaalisista vaihtoehdoista eniten perinteistä fyysistä vastaanottoa.

Mikä on Ninchatin videovastaanotto?

Ninchatin videovastaanotto on videon avulla tapahtuva vastaanotto, jossa asiakas ottaa yhteyden kotoaan, omalla laitteellaan asiantuntijaan sovittuna ajankohtana. Videon avulla asiantuntijan on helpompaa tehdä diagnoosi kuin puhelimitse tai pelkän chatin välityksellä, kun hän voi nähdä asiakkaan. Joillekin asiakkaille kommunikointi voi olla helpompaa videon välityksellä, kun vastaanotto muistuttaa enemmän tavallista terveysasemalla tapahtuvaa vastaanottoa.

Videovastaanotto toimii parhaiten tilanteissa, joissa ilmeiden ja eleiden tulkinta sekä sanaton viestintä ja liike ovat tärkeässä asemassa. Tällaisia ovat esimerkiksi psykologin vastaanotot. Muita käyttöalueita ovat esimerkiksi ohjaustilanteet, kuten fysioterapeutin vastaanotto. Videovastaanottoa voi soveltaa myös tutustumistilanteisiin, kuten työhöntulotarkastukseen, tai erilaisiin ryhmätapaamisiin.

Videovastaanotto on helppo, nopea ja tietoturvallinen tapa järjestää terveydenhuollon palvelut, tai esimerkiksi järjestöjen neuvontapalvelut. Asiakkaan ei tarvitse poistua kotoaan, mikä säästää aikaa ja saattaa myös joissain tapauksissa olla mahdollistava tekijä vastaanotolle tulemiselle. Asiantuntija hyötyy videovastaanotosta muun muassa siten, että hän saa tiedon, kun asiakas on kirjautunut palveluun ja valmiina vastaanotolle. Jos käynti peruuntuukin tai asiakas ei saavu paikalle, voi asiantuntija tehdä rauhassa muita töitä.

Miten Ninchat voi auttaa

Ninchatin videovastaanotto on helppo ja tietoturvallinen tapa järjestää vastaanottopalvelut. Se on myös erittäin nopea tapa päästä vastaanotolle – nopeimmillaan asiakas saa yhteyden asiantuntijaan jopa sekunneissa. Päivystyksellinen videovastaanotto on nopeudessa ylivertainen perinteiseen ajanvarausjärjestelmään verrattuna.

Nichatin videovastaanotto mahdollistaa asiantuntijan työskentelyn usealle yksikölle tai muulle taholle samanaikaisesti. Asiantuntijan ei tarvitse siirtyä fyysisesti paikasta toiseen, vaan hän voi ottaa asiakkaita vastaan omassa työhuoneessaan videoyhteyden välityksellä riippumatta siitä, missä asiakas sijaitsee tai mikä yksikkö hänet on lähettänyt. Tämä säästää aikaa ja on kustannustehokasta.

Ninchatin alustalla voi toteuttaa sekä päivystyksellisiä että ajanvarauksellisia vastaanottoja chatissa tai videon välityksellä.

Haluatko kuulla lisää Ninchatin videovastaanotosta?

Powered by Blogger.