April 13, 2021

Ninchat Notifier -mobiilisovellus mahdollistaa tehokkaan chat-toiminnan. Sen avulla saat hälytykset puhelimeesi missä ja milloin vain, kun chatissa on asiakas. Notifierista on hyötyä esimerkiksi silloin, kun chatissa ei ole asiakkaita tasaisesti koko aukiolon ajan.

Mikä Ninchat Notifier on?

Ninchat Notifier on Ninchatin chattiin liitettävä hälytysratkaisu, minkä avulla on mahdollista saada hälytys puhelimeen, kun chatissa on asiakas. Tämä vapauttaa asiantuntijan aikaa muille töille silloin, kun chatissa ei ole asiakkaita. Notifierin käyttö on myös kustannustehokasta, kun chattia ei tarvitse päivystää jatkuvasti.

Ninchat Notifier-mobiilisovellus asennetaan puhelimeen, minkä jälkeen sovellukseen kirjaudutaan sisään Ninchat-tunnuksilla. Tämän jälkeen Notifier on valmis hälyttämään. Notifier on saatavilla niin Android- kuin iOS-puhelimeen, joten sen käyttöönotto ei vaadi kalliita laitepäivityksiä.

Miten Ninchat Notifier voi auttaa sinua työssäsi?

Ninchat Notifierin avulla chat-pyyntöön vastaaminen on helppoa ja nopeaa. Kun chatissa on asiakas, antaa Notifier hälytyksen ja asiantuntija voi vastata kutsuun välittömästi. Näin ei synny turhaa odottelua asiakkaalle eikä asiantuntijalle.

Ninchat Notifier säästää asiantuntijan aikaa ja mahdollistaa chat-pyyntöön vastaamisen lähes missä vain. Asiantuntija voi kirjautua mille tahansa laitteelle vastatakseen Notifier-hälytykseen. Chatin voi aloittaa joko älypuhelimella tai tietokoneella ja tarvittaessa vaihtaa toiselle laitteelle keskustelun kuluessa.

Voit siirtää asiakkaan tarvittaessa toiselle asiantuntijalle tai asiantuntijaryhmälle. Tällöin Notifier hälyttää heidän puhelimissaan ja nopein vastaaja ottaa chatin. Näin asiakas saa kaiken tarvitsemansa palvelun heti ilman pitkää odottelua.

Notifierin käyttö on tietoturvallista, sillä Ninchatin chatin käyttöliittymä käyttää suojattua yhteyttä.

Haluatko kuulla lisää Ninchat Notifierista?

Powered by Blogger.